Ce am mai curatat noi…

Chiar daca nu am mai postat de ceva vreme, nu inseamna ca in acest timp am stat la plaja…. Ba chiar am avut mult de curatat. Prin intermediul imaginilor de mai jos veti vedea ce am ai curatat noi :)


3 straturi ceara S735

Una dintre comenzi a constat in ceruirea si intretinerea pardoselelor din PVC (din acelea pe care le regasiti in spitale, in gradinite, in special in acele locuri cu umiditate crescuta a pardoselii – subsoluri).

c01

Curatare, intretinere si cristalizare marmura. Aceasta activitate este una complexa si se executa de catre specialistii in domeniu.  Garantia oferita se intinde pe o perioada de 3 Р5 ani (in functie de trafic).

cc02cc04Curatenia dupa constructor – este executata la cel mai inalt, beneficiarul final putandu-se bucura pe deplin de locatia pusa la dispozitie de constructor fara a mai fi necesara vreo activitate de curatenie.

l02

Asa cum v-am obisnuit, ne ocupam de curatenia unui renumit lant de supermarketuri din Romania. Capacitatea noastra tehnica acopera activitati de curatenie de interior, cat si de exterior – intretinerea spatiilor verzi, a parcrilor auto si a zonelor de acces.

l01