Despre noi

Echipa

Incepem prin a ne prezenta ca fiind o echipa tanara atat la nivel de actionariat cat si ca personal angajat, dornica de afirmare prin seriozitate, munca, idei, implicare cat si prin dorinta de a ajunge in top.

Creativ Buildings Services este partenerul ce iti ofera servicii profesionale, punand in slujba clientilor sai experti in curatenie, aparatura moderna, tehnologie de ultima generatie ce respecta OMUL si NATURA, garantand un mediu curat, placut si sanatos, precum si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dvs.

Va propunem sa continuati stilul de viata sanatos pe care il aveti, aplicand aceleasi principii atunci cand doriti curatarea si igienizarea spatiului dumneavoastra.

Serviciile noastre de curatenie, folosesc solutii ecologice, eliminand astfel riscul de agresivitate asupra suprafetelor curatate, prelungind astfel ciclul de viata al bunurilor dumneavoastra.

Pentru prestarea in deplina siguranta a serviciilor de curatenie din cadrul sediului dumneavoastra, vom aloca personal inalt calificat, atent selectionat ce va respecta permanent normele specifice de Sanatate si Securitate a Muncii, de protectie a mediului si PSI, asigurand totodata deplina confidentialitate a informatiilor din spatiile dumneavoastra.

Angajatii Creativ Buildings Services sunt identificati prin purtarea echipamentului specific ilustrat mai jos. Acesta este compus din pantalon talie sau pantalon cu pieptar, jacheta*, tricou*, vesta de lucru*, sapca*.

Obiectivul firmei

Obiectivul firmei are in vedere introducerea pe piata romaneasca de profil a profesionalismului si calitatii serviciilor oferite clientilor, venind in intampinarea nevoilor clientilor. In plus firma isi propune introducerea pe piata a serviciilor de slefuire si recristalizare a podelelor din marmura si granit, arie neacoperita pana la momentul actual in Romania. Prin utilizarea acestui serviciu beneficiarii isi reduc costurile implicate de necesitatea schimbarii frecvente a suprafetelor de marmura si granit deteriorate prin matuire zgariere sau spargere.

Activitatea firmei

Activitatea firmei se bazeaza pe analizarea nevoilor si problemelor potentialilor beneficiari ai serviciilor prestate si in corelatie, pe gasirea solutiilor optime in rezolvarea profesionista a acestora avand la baza principiul de calitate-pret.

In cadrul serviciilor prestate firma va tine cont de:

Ce e util pentru client

Ce e important pentru client

Care sunt informatiile necesare pentru client in vederea luarii unei decizii

Ce este nou pe piata de profil

Ce este eficient pentru client

Intreaga activitate a firmei are in vedere asigurarea standardelor de calitate in domeniu mizand pe tehnologia de ultima generatie a echipamentelor de ultima generatie, pe eficienta produselor utilizate, si nu in ultimul rand pe seriozitatea si pregatirea personalului angajat.